Forhåndsbestilling av turskøyteguiden

De siste årene har flere og flere hevet seg på turskøytebølgen. Vi ser det i interessen for kurs, vi ser det i henvendelsene fra media, og, ikke minst, ser vi det i alle de ukjente, men smilende, ansiktene vi møter på isen.

At Norge er et eldorado for turskøyting, med sine mange vann, er nok noe vi kunne ane, men mange områder er kun lokalt kjent, og har forblitt uoppdaget for mange.

Dette ønsker vi å gjøre noe med ved å lage turskøyteguiden. Her har turskøytere fra hele landet skrevet om sine turskøyteperler. Med viktig informasjon om sikkerhet, og praktiske tips som parkering, vil den være et godt verktøy for den som ønsker å prøve seg på et vann utenfor nærområdet.

Som turskøytere er vi avhengige av god informasjon for å kunne planlegge turene våre. Gjennom å bidra med informasjon inn til fellesskapet av glade turskøytere, vil vi også selv få tilgang til bedre informasjon som vi kan bruke til å planlegge våre egne turer.

Turskøyteguiden er en guide til turskøyteperler over hele Norge, presentert av isobservatører som kjenner vannene godt. Så langt har vi publisert 31 vann digitalt.

Vi har nå forhåndssolgt tilstrekkelig mange bøker til at vi kan gå videre med planene om å trykke boken i løpet av 2022. Forhåndssalget er derfor avsluttet, men vi vil åpne for ordinær bestilling av boken når det nærmer seg trykking.

I forbindelse med iskongressen i 2019 trykket vi deler av materialet i et lite hefte som gir et inntrykk av hvordan vi ser for oss at det ferdige produktet vil bli. Vi håper du vil være med å gjøre dette prosjektet mulig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: