Referat årsmøte 2021

Protokoll fra årsmøte i Foreningen Turskøyting 29.04.2021 kl 18

Styreleder Rolf ønsket velkommen til foreningens første årsmøte, som gjelder perioden fra stiftelsen 07.09.2020. 

Til stede via «Google meet» var:

Einar Schøyen, Per Sollerman, Mari Thune, Hans Aspenberg, Guri Skjeltorp, Margrethe Halvorsen, Gisela Attinger, Lina Sjølie, Morten Helsing, Morten Synstelien, Trond Mæhlum, Lars Lindland, Bjørn Fjeldstad, Sølve Bærug, Håvard Tørring, Pollyanna von Knorring, Rolf Utgård, Oddvin Lund, Terje Johnsen

Sak 1: Godkjenning av innkalling.

Varsel om årsmøte var sendt til medlemmene en måned før. Etter påmelding ble årsmøtedokumentene sendt til de påmeldte ei drøy uke før møtet. 

Vedtak: Innkallingen til årsmøtet godkjennes enstemmig.    

Sak 2: Årsberetning

Rolf leste opp årsberetningen og det ble åpnet for kommentarer/synspunkter til innholdet.

Punkter og spørsmål var:

  • Det ble spurt om informasjon fra foreningen til de som følger oss på Facebook (FB). Styrets kommentar: FB skal være et lavterskeltilbud, ikke minst for å bidra til sikker skøyting, men vi opplyser om mulighetene for medlemskap i skridsko.net jevnlig. Mange medlemmer kommer inn via FB. Vi viser til, og påpeker viktigheten av at isobservasjoner i gjøres tilgjengelig på skridsko.net, deretter evt på FB i passende form. 
  • Viktigheten av å rapportere turer på skridsko.net: Det ble påpekt at vi bør få opp bruken av verktøyet for turrapportering på skridsko.net. Isobservasjoner kan gjøres korte hvis det i tillegg lenkes til mer fyldige turrapporter, gjerne med spor, som gir et bedre grunnlag for turplanlegging. Svensker har også etterlyst flere turrapporter fra oss. 
  • Om isobservasjoner på skridsko.net: Et poeng med isobservasjoner er å gjøre informasjonen tilgjengelig for andre så raskt som mulig. Korte isobservasjoner kan gjerne legges ut tidlig når det kan inspirere andre til å ta turen samme dag. 
  • Invitasjoner til fellesturer bør gjøres på skridsko.net og det må oppmuntres til dette. Dette kan være med på å trekke folk til skridsko.net. Også observasjoner av «åpent vann» og vanntemperaturer er interessant. 
  • Det er behov for å gjøre en ekstra innsats for å promotere bruken av skridsko.net, f.eks. ved å lage enkel bruksanvisning og «promoartikkel». Styret merket seg dette spesielt. Søkbarheten på skridsko.net er verdifull, og man kan få personlige statistikker. Det er et mål å senke terskelen for bruk, og også bidra til at isobservasjoner gjøres i tråd med «reglene». Også erfarne turskøytere kan rapportere noe ulikt, derfor viktig med oppmuntring og veiledning.
  • Det ble kommentert at det er nyttig at årsberetningen er god og utførlig, med info om turer og vann mange ikke kjenner fra før, samt opplysninger om sesongens varighet.
  • Rømsjøen og Rødenessjøen var viktige denne vinteren og kunne gjerne vært nevnt. Styret lovet å komplettere beretningen med disse vannene.

Vedtak: Årsberetningen tas enstemmig til orientering med de framkomne kommentarer.

Sak 4: Regnskap

Oddvin gikk kort gjennom postene i regnskapet. 

Vedtak: Regnskapet for perioden 07.09.20 til 30.03.21 godkjennes enstemmig. 

Sak 5: Budsjett

Oddvin gikk kort igjennom postene. Styret påpeker også at vi skal finne fornuftig bruk av oppsparte midler, slik at det ikke oppleves at vi skal bygge opp fonds. Postene i budsjettet er ment som utgangspunkt videre og vi skal gå i ballanse.  Det ble spurt om «kongress-pengene» vi har på konto. Styret presiserer at de er våre (vårt overskudd fra arrangementet). 

Vedtak: Budsjett for sesongen 21/22 godkjennes enstemmig. 

Sak 5: Valg av nytt styre for sesongen 21/22.

Vedtak: Sittende styre gjenvelges enstemmig for sesongen 21/22. 

Sak 6: Valg av revisor for sesongen 21/22.

Vedtak: Svein Kåre Aas velges enstemmig som revisor for sesongen 21/22.

Sak 7: Valg av valgkomite for sesongen 21/22.

Vedtak: Gisela Attinger og Lars Rogstad velges enstemmig til valgkomite for sesongen 21/22.

Annet: Margrethe Halvorsen velges til å underskrive protokollen fra årsmøtet.

Dato: ……7.5.21………                  

C:\Users\BK33\Desktop\munder.jpg

         Margrethe Halvorsen                                                              Oddvin Lund (sign)

Publisert av Terje Johnsen

Turskøyter siden 2007

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: