Vi sliper turskøyter!

Vi får stadig spørsmål om sliping av turskøyter. Mange går på sløve skøyter, og en god maskinslip vil gjøre godt. Det finnes ikke så mange slipemaskiner som kan brukes til turskøyter, og sportsbutikkene har stort sett ikke peiling. Derfor har vi kjøpt oss en god svensk slipemaskin.

Maskina står på Lillebru gård ved Langen i Ski, og det blir inviterte til slipedager der.

Maskina kan slipe alle typer turskøyter, og man trenger ikke ta av bindingene. Ei fjærbelastet slipeskive ved diamantbelegg sliper skøyta fra undersida. Merk at maskin ikke kan lage ny eller fornye buen (radius) på skøyta. Så vidt vi vet så er det bare M. Rusdal i Bærum (Onice.no) som kan gjøre det (det er noe som sjelden behøves).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: