Velkommen til turskøyting!

Da har vi gleden av å invitere til å registrere dere som medlemmer i Turskøyting (tidligere Skiforeningens Turskøytegruppe) for sesongen 2020/21. Dette gir samtidig pålogging til Skridskonätet hvor det legges ut ferske isobservasjoner og turrapporter.

Vi har innledet et samarbeid med Zubarus for håndtering av medlemsdatabasen og innbetalinger for å forenkle prosessen for deg som bruker og for oss som behandler av registreringene. Innen en av de første dagene vil dere få en mail med tittel Turskøyting – Medlemskontingent vedlagt faktura med 14 dagers betalingsfrist.

Den 6. november vil innlogging til Skridskonätet bli sperret for de som ikke har betalt medlemskontingent for sesongen. Dette er standard prosedyre for hver sesong. Betal gjerne før dette så vi ikke sperrer tilgang for så og måtte åpne opp igjen.

Denne informasjonen sendes ut til alle vi har registrert i vår database fra tidligere sesonger. Merk at senere på året vil vi rydde opp i medlemsdatabasen og slette de som ikke ønsker å fortsette sitt medlemskap hos oss med tilgang til Skridskonätet.

For nye medlemmer

3 kommentarer om “Velkommen til turskøyting!

  1. Nå har jeg prøvd å registrere meg som nytt medlem, men det virker ikke som det lar deg gjøre og godkjenne avtalevilkårene? Gjør jeg noe feil?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: