Turskøyting på Østlandet

Facebookgruppen for turskøytefolk på Østlandet. Vi deler bilder og opplevelser, avtaler turer, og kommer i kontakt med likesinnede. Det diskuteres spørsmål om is og utstyr, og du kan opplyse om privat turskøyteutstyr du skal selge/kjøpe.
Gruppen er ment for turskøytere med iskunnskap og fullt sikkerhetsutstyr. Du må selv kunne bedømme forholdene og ta ansvar for egen sikkerhet. De som legger ut turplaner er ikke nødvendigvis turledere og kan ikke holdes til ansvar for andres sikkerhet på isen. For organiserte fellesturer henvises det til skøytegrupper som arrangerer fellesturer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: