På skøyter i marka

fjorda-des-2014
Fjorda, desember 2014

Skøyting på vannene i marka er populært, særlig i perioder med lite snø. Her finner du den viktigste informasjonen du trenger før du legger ut på skøytetur.

Det meldes ikke om «sikker» eller «usikker» is. Alle er selv ansvarlige for egen sikkerhet, og må alltid kontrollere isforholdene selv. Det finnes normalt både sterk og svak is i alle vann gjennom hele sesongen. 

Husk på dette før du legger ut på skøytetur neste gang.

Les mer om isvett og sikkerhet på Skiforeningens nettsider. (lest 17.12.18)

Publisert av Lars Rogstad

Informasjonsarkitekt hos hos Riksantikvaren. Arbeider med kulturminneforvaltningens informasjonssystemer. Tilgjengeliggjøring og formidling av kulturdata, datamodeller, strukturerte metadata og kvalitetsarbeid.

%d bloggere liker dette: